16
augustus
All Day
Zelhem, De Betteld
Aaltenseweg 11
Laden Evenementen

Een festival waar aanbidding centraal staat en waar aanbiddingsleiders uit binnen- en buitenland met de deelnemers op zoek gaan naar geestelijke vernieuwing en verdieping: dat is de formule die van de OpenSkies Worship festivals een succes maakte.

Het is een driedaags aanbiddingsfestival met een sterke focus op profetische, geest vervullende aanbidding.
Aanbidding heeft een belangrijke plek in veel kerken, maar ook daarbuiten. Het verwijdert barrières die iemand kan ervaren door angst en teleurstelling. Aanbidding werkt zo bevrijdend; het helpt om de blik op God te richten. Waar veel mensen samen aanbidden, ontstaat een open en uitnodigende omgeving die als het ware symbool staat voor een open hemel.

In elk geval zijn Lucy Grimble (UK), Jason Upton (USA) en Wilder Shores (Ierland) van de partij. Lucy wil woorden en klanken geven aan de reis die een gelovige maakt als hij of zij in aanraking komt met de levende God: een reis waarin een ieder de bestemming kan ontdekking die God in petto heeft. De stijl van Jason wordt regelmatig vergeleken met die van Bethel Music, maar wie hem ook hoort als de begenadigd spreker die hij is, weet dat de Amerikaan echt uniek is. De Wilder Shores is een aanbiddingscollectief die mensen uit hun comfortzone halen en op een plek waar ze God op een andere manier kunnen ontmoeten. De muziek combineert folk invloeden met aanbiddingsmuziek die beleefd kan worden als een kustlijn: het ene moment badend in rust; het andere moment overspoeld door een golf van emotie.

Het festival start vrijdag om 18 uur en eindigt zondag om 23 uur.

Gegevens

Begin:
16 augustus
Einde:
18 augustus
Evenement Categorieën:
,