29
januari
09:00 — 17:00
verschillende locaties
Laden Evenementen

De Global Leadership Summit (GLS) is een wereldwijde conferentie bedoeld voor iedereen die betrokken is bij leiderschap en zich hierin wil ontwikkelen. De aftrap is dit jaar op één moment: vrijdag 29 januari. Via videoprojectie zijn sprekers van topklasse te volgen.

Net als de GLS in Amerika wordt deze leiderschaps­­conferentie dit jaar in een andere vorm gegoten om deze voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Het eendaagse online event vindt gelijktijdig op verschillende locaties verspreid over Nederland plaats en wordt georganiseerd door een plaatselijke hostlocatie. Het programma bestaat deze dag uit zes inspirerende toespraken.
Aansluitend worden er ‘s avond twee themabijeenkomsten georganiseerd: de Taste of GLS, met een GLS-video en een ervaren Nederlandse spreker. De eerste avond staat in het teken van leiderschaps­kenmerken om leiding te geven in een crisis en de tweede avond staan time­management en tijd ‘vermenig­vuldigen’ centraal.

Het eendaagse online event vindt plaats in groepen van 10 tot 25 mensen, op diverse locaties verspreid over het hele land. We hopen dat ook Haarlem of omgeving een hostlocatie wordt. Neem voor belangstelling contact op met onze coördinator Hans Luttik.

Tot de Amerikaanse sprekers behoren Criag Groeschel (oprichter Life Church), professor Amy Edmondson (Harvard), Michael Todd (pastor Transformation Church) en Albert Tate (oprichter Fellowship Church). Lees verder op de website van GLS Nederland.

Gegevens

Datum:
29 januari
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,